Kuka olen?

Monessa mukana oleva toimija, aktiivisen elämän harrastaja

Olen 42-vuotias työterveyshoitaja Imatralta. Tosin kävin syntymässä upeassa saarilinnoituksessa Suomenlinnassa Helsingissä ja asumassa siellä muutamat ensimmäiset vuoteni, mutta opiskelu- ja armeija-aikoja lukuun ottamatta olen asunut Imatralla suurimman osan elämästäni. Tällä hetkellä työskentelen yksityisellä sektorilla työterveyshuollossa. Asun Vuoksenniskalla.

Olen jo hyvin nuoresta asti ollut kiinnostunut yhteiskunnallisista asioista ja olenkin ennen politiikkaan mukaan tuloa ollut mukana järjestö-/vapaaehtoistoiminnassa aktiivisesti; nyt jo yli 25 vuoden ajan, joten kolmannen sektorin toiminta on tuttua itselleni. Olen myös vahvasti sitoutunut Imatraan ja imatralaisuuteen.

Politiikassa olen aktiivisesti ollut mukana v. 2017 alkaen ja toiminut paikallisissa, sekä alueellisissa luottamustehtävissä. Miksi Kokoomus? Koin, että ajatukseni yhteiskunnasta ihmisen vapauksineen ja vastuineen, sivistyksestä, sekä faktojen pohjalta toimimisesta tervettä isänmaallisuutta ja demokratiaan luottamista unohtamatta saivat eniten vastakaikua kokoomuksessa. Lisäksi ajatus ylpeänä kannetusta suomalaisuudesta kuitenkin osana pohjoismaalaisuutta ja eurooppalaisuutta istui yhteen kokoomuslaisen ajattelutavan kanssa.

Perustiedot:

Nimi: Ari Pöntinen
Ikä: 42 vuotta

Kunnalliset ja poliittiset luottamustoimet : Imatran kaupungin hyvinvointilautakunnan varajäsen. Imatran kokoomus r.y:n puheenjohtaja.

Koulutus: Työterveyshoitaja. Terveydenhoitaja, sairaanhoitaja ylempi AMK. Opettajan pedagogiset opinnot. Lähihoitaja.

Työhistoria: monipuolinen terveydenhuollon työkokemus yksityisestä, valtion, sekä kunnallisesta terveydenhuollosta yhteensä yli 20 vuotta.

Harrastukset: liikunta (kävely, kuntosali), järjestötyö/vapaaehtoistoiminta, musiikki (klassinen yksinlaulu, pianonsoitto)

Ole se muutos, jonka haluat maailmassa nähdä.

– gandhi